Vertrouwenspersoon

Bij de U.S.H.C. willen we voor iedereen een prettige omgeving creëren. Wil jij iets in vertrouwen bespreken of heb je iets vervelends meegemaakt? Dan kun je altijd contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Annebé Fransen.Waarvoor is de vertrouwenspersoon?

In iedere omgeving kunnen zich vervelende dingen voordoen, ook op onze hockeyclub. Voorbeelden hiervan zijn ongewenste intimiteiten, aanranding, geweld en agressie, maar ook discriminatie, pesten, treiteren en/of machtsmisbruik. Dit kan plaats vinden of hebben gevonden binnen je team, in onze clubkroeg, maar ook daarbuiten. Ook als er situaties spelen met het bestuur, kun je bij de vertrouwenspersoon terecht. Op het moment dat je ergens mee zit, kan je de vertrouwenspersoon altijd benaderen voor een gesprek of advies.Hoe verloopt het contact?

De vertrouwenspersoon heeft in eerste instantie een klankbordfunctie. Je kan jouw verhaal bij haar kwijt en zij neemt je serieus. Vervolgens kan zij, mocht jij hier behoefte aan hebben, advies geven over eventuele vervolgstappen en samen naar een oplossing. Acties worden uitsluitend in overleg met jou en afgaand op jouw behoeften ondernomen.Waarvoor is de vertrouwenspersoon niet?

De vertrouwenspersoon is geen verlengstuk van het bestuur en heeft een onafhankelijke positie. Daarnaast doet zij niet aan waarheidsvinding. Zij zal dus niet "de klacht" onderzoeken, maar kan je wel steunen en samen zoeken naar een oplossing.Wie is de vertrouwenspersoon?

Mijn naam is Annebé Fransen en ik ben de vertrouwenspersoon van de U.S.H.C. Zelf hockey ik bij de U.S.H.C. in dames 3.

- Bellen, sms’en of Whatsappen kan op: 06-40267812

- Mailen kan via onderstaande button:

Contact opnemen of een gesprek is altijd vrijblijvend. Niks staat vast, het gaat immers om jou. Het is altijd vrijwillig en vertrouwelijk.Praat je liever met iemand buiten de club?

Dan kan ik je contactgegevens geven van iemand buiten de club. Neem hiervoor contact met mij op.

Annebé Fransen
 
TOP