Lidmaatschap

Hockeyvormen bij de U.S.H.C.

Bij U.S.H.C. is het mogelijk om in verschillende vormen te hockeyen, om te voldoen aan jouw wensen! Het onderstaande overzicht laat zien welke vormen er zijn. Op het moment dat je bepaald hebt in wat voor vorm je wil hockeyen bij U.S.H.C., schrijf je dan hier in door het stappenplan te volgen. Voor vragen over de verschillende hockeyvormen kan je mailen naar [email protected].


*De contributie en de prestatietoeslag worden jaarlijks vastgesteld op de wissel-ALV in september. Deze kan daarom afwijken van de getallen die hier staan.

Dispensatie

Studeer jij volgend jaar niet aan de UU/HU, is er een kans dat je niet aan een van deze instellingen studeert, neem je een tussenjaar of ga je werken, dan dien je dispensatie aan te vragen. De reden hiervoor is dat U.S.H.C. afhankelijk is van belangrijke subsidies van de UU/HU. Je dient daarom uiterlijk 30 april 2022 dispensatie aan te vragen via dit formulier.

Wanneer je niet op tijd dispensatie aanvraagt, zal een boete van 1/6 van de contributie per maand dat je te laat hebt aangevraagd, worden opgelegd. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar .

Uitschrijven

Wil je je definitief stoppen bij de U.S.H.C.? Vul dan uiterlijk 30 april 2022 het opzegformulier in. Bij te laat opzeggen, zal er een boete in rekening worden gebracht van 1/6 van de contributie per maand dat je te laat bent, oplopend tot volledige contributie na 1 september 2021. Het opzegformulier vind je hier. 

In het formulier zal je gevraagd worden of je actief oud-lid wilt worden. Als oud-lid blijf je op de hoogte van de laatste updates omtrent U.S.H.C., krijg je twee keer per jaar een oud-leden StickPraet en word je uitgenodigd voor oud-ledenborrels. Je wordt ook uitgenodigd om in de oud-leden Whatsappgroepschat te komen. 

Ook wordt je gevraagd of je wilt doneren aan Stichting Duurzaam USHC (SDU). Met donaties van oud-leden en betrokkenen draagt SDU financieel bij aan wensen van de U.S.H.C., gericht op een duurzame toekomst voor de club.

Gegevens wijzigen

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw nummer? Of wil je andere gegevens wijzigen? Geef dit door aan onze secretaris via , dan ontvang je de papieren StickPraet en andere belangrijke post weer op het juiste adres!

Contributie

De contributie bedraagt voor het seizoen 2021-2022 het volgende:

Voor een spelend lid: €132,-

Voor een trainingslid: €35,-

Daarnaast zal de prestatietoeslag voor de selectieteams €20 zijn voor spelende leden en €15 voor trainingsleden uit selectieteams.

Daarnaast moet je een OlymPas aanschaffen bij Olympos, deze is voor categorie A studenten: €140,-

De OlymPas moet minimaal geldig zijn tot en met 31 juli 2022.

ONLINE INSCHRIJVEN
Het is het meest eenvoudig om in te schrijven via onderstaande link. De registratie wordt daarmee direct in de winkelwagen gedaan, en daar wordt vervolgens automatisch aangegeven welke pas nodig is om de registratie te kunnen voltooien.
Olympas kopen

Daarnaast moeten nieuwe leden inschrijfgeld betalen, €60.

Daarnaast zijn alle spelers van de U.S.H.C. verplicht te spelen in het officiële shirt van de U.S.H.C. dat voor €40 moet worden aangeschaft (zie het kopje ‘tenue’ onder reglementen). Het tenue is hier te koop.

Privacy Policy

De Privacy Policy van de U.S.H.C. kun je hier raadplegen
 

Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP