Lidmaatschap

Dispensatie

Studeer jij volgend jaar niet aan de UU/HU, is er een kans dat je niet aan een van deze instellingen studeert, neem je een tussenjaar of ga je werken, dan dien je dispensatie aan te vragen. De reden hiervoor is dat U.S.H.C. afhankelijk is van belangrijke subsidies van de UU/HU. Je dient daarom uiterlijk 30 april 2021 dispensatie aan te vragen via dit formulier.

Wanneer je niet op tijd dispensatie aanvraagt, zal een boete van 1/6 van de contributie per maand dat je te laat hebt aangevraagd, worden opgelegd. Heb je hier vragen over? Dan kun je mailen naar .

Buitenland/reizen

Ga je in het buitenland studeren of stage lopen? Of een mooie verre reis maken? Kun je daardoor 4 weken of langer niet met je team meespelen? Om inzicht te krijgen welke leden wanneer weg zijn willen we je vragen om dit formulier in te vullen. Hiermee voorkom je een boete voor een ingedeelde fluitbeurt!

Uitschrijven

Wil je je definitief stoppen bij de U.S.H.C.? Vul dan uiterlijk 30 april 2021 het opzegformulier in. Bij te laat opzeggen, zal er een boete in rekening worden gebracht van 1/3 van de contributie. Het opzegformulier vind je hier. 

In het formulier zal je gevraagd worden of je actief oud-lid wilt worden. Als oud-lid blijf je op de hoogte van de laatste updates omtrent U.S.H.C., krijg je twee keer per jaar een oud-leden StickPraet en word je uitgenodigd voor oud-ledenborrels. 

Ook wordt je gevraagd of je wilt doneren aan Stichting Duurzaam USHC (SDU). Met donaties van oud-leden en betrokkenen draagt SDU financieel bij aan wensen van de U.S.H.C., gericht op een duurzame toekomst voor de club.

Gegevens wijzigen

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw nummer? Of wil je andere gegevens wijzigen? Geef dit door aan onze secretaris via , dan ontvang je de papieren StickPraet en andere belangrijke post weer op het juiste adres!

Contributie

De contributie bedraagt voor het seizoen 2020-2021 het volgende:

Voor een spelend lid: €132,-

Voor een trainingslid: €35,-

Daarnaast zal de prestatietoeslag voor de selectieteams €20 zijn voor spelende leden en €15 voor trainingsleden uit selectieteams.

Daarnaast moet je een OlymPas aanschaffen bij Olympos, deze is voor categorie A studenten: €140,-

De OlymPas moet minimaal geldig zijn tot en met 31 juli 2021.

ONLINE INSCHRIJVEN
Het is het meest eenvoudig om in te schrijven via onderstaande link. De registratie wordt daarmee direct in de winkelwagen gedaan, en daar wordt vervolgens automatisch aangegeven welke pas nodig is om de registratie te kunnen voltooien.
Olympas kopen

Daarnaast moeten nieuwe leden inschrijfgeld betalen, €60.

Daarnaast zijn alle spelers van de U.S.H.C. verplicht te spelen in het officiële shirt van de U.S.H.C. dat voor €40 moet worden aangeschaft (zie het kopje ‘tenue’ onder reglementen). Het tenue is hier te koop.

Privacy Policy

De Privacy Policy van de U.S.H.C. kun je hier raadplegen
 

Mede mogelijk gemaakt door:

 
TOP