50 euro op je bakkes

50 euro op je bakkes

Pak je kans om makkelijk geld te verdienen! Maak gebruik van de 50 euro op je bakkes regeling van de U.S.H.C.

Heb je een idee voor een mogelijke nieuwe sponsor voor de U.S.H.C.? Stuur een mailtje naar de Sponsorcommissie via

Wordt er door de club een overeenkomst gesloten met de door jou aangedragen sponsor? Gefeliciteerd! Jij krijgt 50 euro op je bakkes (handje contantje) met de vriendelijke groeten van de Sponsorcommissie.

De grote kleine lettertjes

- Een wedstrijd- of trainingslid (hierna: lid) dat een sponsor heeft aangedragen krijgt de 50 euro in beginsel alleen wanneer er een overeenkomst tussen de aangedragen sponsor en de club wordt gesloten die de club geld oplevert. Sponsoring in natura (bijvoorbeeld: alleen sponsoring van trainingspakken) valt dus in beginsel buiten de 50 euro op je bakkes regeling.

- Wanneer dezelfde sponsor door meerdere leden wordt aangedragen komt in beginsel alleen het lid dat de sponsor schriftelijk als eerste heeft aangedragen, in aanmerking voor de 50 euro op je bakkes regeling.

- Wanneer een lid een sponsor aandraagt en aantoonbaar blijkt (bijvoorbeeld op grond van notulen van de sponsorcommissie of het sponsorbestand van de U.S.H.C.) dat de Sponsorcommissie al van plan was om deze sponsor te benaderen of dit al heeft gedaan, komt het lid dat de sponsor heeft aangedragen in beginsel niet in aanmerking voor de 50 euro op je bakkes regeling.

- Voor al het bovenstaande geldt dat, in specifieke gevallen, uitzonderingen (ook ten gunste van het lid dat een sponsor heeft aangedragen) kunnen worden gemaakt. De Sponsorcommissie beslist aldus per geval of een lid dat een sponsor heeft aangedragen in aanmerking komt voor de 50 euro op je bakkes regeling.

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Utrechtse Studenten Hockey Club

Sponsoring

Mocht u als bedrijf of particulier interesse hebben om onze mooie hockeyclub te sponsoren of wilt u graag meer informatie over sponsoring, neem dan a.u.b. contact met de commissaris sponsoring via [email protected]

Clubtenue

De USHC heeft sinds seizoen 2019-2020 een nieuw clubtenue! Het nieuwe tenue kan nu worden besteld, en we hopen dat iedereen aan het einde van het seizoen in het nieuwe tenue kan spelen.